Vulgærturisme

Egentlig hadde vi ikke tenkt oss til Gardasjøen. Men Romeo & guilietta-campingen i byen var enten stengt eller flytta, vi fant den ikke. Så vi kjørte avgårde etter gps-beskrivelsen for nærmeste overnattingssted, og endte på Le Palme… Her ute finns også waikikicampingen, og flere andre like syke navn. Alt er fullt av ordnungsfikserte tyskere, nederlendere, og endel dansker. Om morgenen ropes die tagesprogramme opp over høyttaleranlegget, og andrea og heidi (eller hva det nå var) har disco ved bassenget med enten tysk elektronika eller italiensk babypop.
Og det er varmt. I går fant vi ut at air condition-anlegget i vår bil ikke funker, vår lånebil var såååå mye kaldere enn vår. Og i showrommet il wingamm så vi et anlegg til å ha på taket, til bodelen av bilen. Ikke uoverkommelig pris, så jeg håper vi har smisket til oss montering av dette og, når de nå fikser på bilen vår allerede.
Turistfikseringen har fordeler og, il dottore dukket opp idag, og jeg fikk endelig antibiotika, i tillegg til masse annet rart jeg ikke vet hva er… Men nå skal virus og basilusker fordrives, bjørn er også blitt tett… Så vi har kjøpt et halvt apotek.
Ellers, vår bil er kjekkere enn den vi låner, men det er imponerende at samme type og størrelse bil, Oasi 610, som altså bare såvidt er over 6 meter, faktisk har 6 senge- og sitteplasser. Ferie for så mange i en sånn bil forutsetter finvær og uteliv, men allikevel!
Ser veldig fram til å få vår egen igjen, med aircondition, forhåpentligvis, ny i lakken og i godform. Da blir det vekk fra alle turistfeller og opp i fjellene. Østerrike, mot Innsbruck, så mot Sveits som er så sært at bare sveitsere ferierer der… Passer oss bra… Vi får se hvor vi blir av etterhvert, her er alt fullbooket fra fredag, enda flere nordeuropeere på vei.
Slapper av. Ok.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s