Den tysk-østerrikske hoppuken…

Veier hit i dag gikk via Bolzano, til Brenner, ned til Innsbruck, og opp til Seefeld. Garmisch ligger like nord for oss, og vi har passert eller nesten passert Val Gardena, Cortina, St. Anton. Her er det skitrekk på hver haug, og det er en del hauger, i tillegg til de store skistadionene. Morsomt!
Plassen har spandert på seg fem stjerner, som nok er fortjent. Camp Alpin heter det, og er nok ultrakult på vinteren, med skibuss, bierstube og det hele. Litt småkaldt, (rett under 20 gr) har skikkelig til-fjells-følelse, vi er på 1224 m og ser på kjempestore topper.
Så akkurat i dag hadde vi ikke hatt bruk for aircondition i bilen. Men den VIRKER! Og fiat har glitrende verkstedssamarbeid i hele europa, som jeg håper det blir lenge til vi trenger igjen.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s