Vær

Flott sol som dukket opp i fjellet på andre siden av rhinen, ikke helt bra bilde, men mobilversjonen er det enkleste!
I dag har vi sykla store deler av Liechtenstein på langs. Nedover Rhinen på sveitsisk side, oppover i Liechtenstein. Dette bittelille landet har utrolig flotte sykkelveier! Handlet i Vaduz, mens det så ut til at alle herfra hadde forlatt landet, søndagsstille på formiddagen, bortsett fra turistene. Var flott tur!
Ellers går dagene fort, er stille og rolig på campingplassen, vi sitter ute og slapper av, ser på folk som kommer og reiser, kulan…
Morsomt i dag med et typisk nordengelsk par som kom… De lurte på hvor det gikk å fiske, og hvor ølet var billigst. I tillegg hadde de reist hele Frankrike uten å betale bompenger. En bragd… Når vi sa vi kom fra Norge, gikk samtalen automatisk over på prisnivået, selvfølgelig… Pussig. 🙂 Vin hadde de forresten smakt i Frankrike, but didn’t like it…
Ellers er det alltid underholdning å se tyskere prøve å finne satelittene til tven…
I morgen går turen videre!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s