Troyes og tidenes buldrevær

Men nå er det over… Vi måtte stoppe når vi kjørte av motorveien, og ta en pause, det lynte og tordnet i ett. Så derfor ser campingplassen slik ut, og jeg tenkte litt der på alt søleværet vi hadde i fjor, i år er dette første dag med regn mens vi har kjørt, (bortsett fra en syge i Cannes) og det er ikke verst! Har vært litt torden og sånn på kvelder og netter, men fine dager. Ble vinket på plass av en annen beboer, på asfalt, trygt for fastkjøring og søle, han er nederlender og snakket norsk. Morsomt!
Ellers hoppet vi altså over chablis, og reiste hit i stedet. Aldri vært her før, aner ikke hva som er å se, men skal finne det ut. Er i skikkelig sjampisdistrikt, så vi finner nok på noe å gjøre. Har ikke lange biten igjen til tour-ruten på søndag, reiser dit på lørdag.
Stoppet på en rasteplass i dag,.. Hvor tv stod på, og viste sykkelbilder fra Annecy, akkurat der jeg sykla i fjor, rundt sjøen, det var stilig! Så nå gleder jeg meg enda mer til søndag:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s