Ventevær

Flaks at dette er vår siste dag i utlandet i sommer, og ikke vår første! Været i dag kan ta motet fra de fleste, og ikke stopper det heller. Blåser stiv kuling, (fra sør, så det blir ikke bølger på stranden) 😦 og tordnet og regner.
Men vi har kjøpt grillmat… 🙂
I morgen går ferjen 1215, ikke sikker ennå om vi overnatter på vei hjem. Superspeed er stort sett superslit, og vi fikk ikke bestilt i restauranten heller. Det betyr i verste fall tre timer og et kvarter uten sitteplass. Den båten er noe av det mest idiotiske jeg vet om…
Men snart hjemme igjen altså!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s