Bølger! Og hjem nå…

Hele ferjetrafikken kjørte kolonne og kø fra Hirtshals til Frederikshavn, været for tøft for superspeeden i Hirtshals. Det betyr masse forsinkelse, vi skulle vært inne i kristiansand litt over tre, men da var vi ikke kommet avgårde fra danmark ennå. I tillegg er vinden så heftig at det går fem timer i stedet for tre over havet, og alle ungene som har proppa seg med softis og pølser er i ferd med å få alt opp igjen… Ille! Mannen på siden av oss har ei syk kone, og holder poser for to unger som kaster opp på en gang…
Så det er vel slutten på en perfekt tur!
Sitter på satelittnettet til båten, som er dårlig og tregt, og fant ut at vi har snytt Sveits for kjempemasse toll med all vinen vår… Det var vel egentlig bare flaks at vi ikke ble stoppet. Og egentlig burde vi kanksje betalt toll for vinen når vi kom inn i EU igjen og, huff! Men nå har vi altså kortet klart, vi har med 80 flasker, og betaler, det er helt greit. På den annen side, når båten pleier å komme til land halv fire og ved midnatt, kan vi jo håpe at tollerne har pause. Sånn flaks har vi hatt før.
Det kommer nok en oppsummering på bloggen… Men akkurat nå tenker jeg på andre ting, og selv om jeg elsker hav, bølger og sjøreiser, blir det usannsynlig godt å komme til land om 3 timer…

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s