Høydetrening i høye fjell – og test av Tourtraseen

Vel ikke hele altså! Men litt av bakkene oppover her fra Gap, vi er på camping Alpes-Dauphine rett opp bakken nord for Gap, den med 12 prosents stigning. Touren går i mål her på nasjonaldagen om to dager. Tror det blir kult, og vi gleder oss!
Ellers har vi slappet av, kjøreturen fra Aix-en-Provence gikk rolig og fint, og det var greit å komme hit. Dette er det eneste vi egentlig har planlagt på hele turen, og neste stopp, Tournon, hos det går i vin igjen:) Nå blir det noen dager sykling, sykkelfesting, byvandring og avslapping:) Klem hjem:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s