På plass i bakken opp til Col de Cabre, passering rett før 14

Kjørte smaleste gårdsvei jeg har gjort noensinne over Col de Haute beaume for å komme hit! Den var stort sett smalere enn bilen, og med bratte stup og sånn i hele tatt! Og når vi kom på hovedveien igjen, var det en hyggelig franskmann som gjorde oss oppmerksom på at veien er stengt og at der er et sykkelløp her…
Vi tar en annen vei nedover igjen… Men først skal vi nyte dette da! Vi er i bakken opp mot Col de Cabre, på 1100 m høyde. Plassering her skal være rett før kl 14. Her er det masse bobiler, noen som har campet i telt, unger som skriver navnene på sine store helter i veibanen. Kult!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s