Best i verden🇫🇷🇫🇷🇫🇷

Frankrike er best i verden i fotball. Etter kampen kom en mann kjørende, han gikk ut av bilen for å gi Bjørn en stor klem. Han var bare såååå glad! Franskmenn kan også feste, ikke bare spille ball!

Vi er fremdeles i Colmar, i Alsace, og så kampen på en restaurant med allslags folk, turister og franskmenn. Vi ble veldig raskt en bølgende masse med felles uttrykk, hyling og flagg for mål, skuffede «ååååh» for sjanser som gikk i vasken, og et taust «oh» for de andre sine to scoringer. Til slutt var vi alle gode venner, og skiltes som etter et familieselskap …

Det var morsomt! Byen kokte etterpå. I timesvis. Vi sang marseillaisen mange ganger. Spiste middag og så på folk som toget innover mot byen, og de som toget utover. Det tordnet og lynte, og regnet kom også.

Vi vandret de drøye to kilometerne hjem til Camping l’Ill, med flagget til topps, våtere enn drukna katter. Uten mer stemme igjen, men hver gang en bil kom forbi, tuta de, ropte Allez les bleus, og vi vinka med flaggene.

De tutet hele natten, og sikker i dag og!

Overalt hvor vi var, var alle med og festet. Babyer, småbarn og bestemødre. Det smalt av kinaputter og enda større putter, røyk i alle slags farger, og sang. Vi fikk mange klemmer.

Alle fikk klemmer. Vi var ganske lykkelige.

2 kommentarer

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s