Om oss

Bjørn Ingvaldsen er forfatter og har gitt ut over 50 bøker, og Ingeborg Dirdal driver med sosiale medier og er nettredaktør i Rogaland fylkeskommune. Ta gjerne kontakt på ingeborg@vevdronningen.no eller klikk oss på Facebook. Ingeborg er også SUNNY16, for flotte fotos.
Vi har hatt flere bilder, en Wingamm Oasi 610 2008-modell var med oss i flere år, og før det hadde vi en VW Multivan med campinginnredning og hevetak.
Turene våre går stort sett etter værmeldingen, Vinboken og Le Tour de France. Syklene er alltid med, og brukes flittig, ikke bare til å komme oss rundt, men også til trening.
Vi reiser stort sett hele året, gjerne langtur i påsken og sommerferien, og ellers helger og langhelger, og har prøvd bilen i alt fra 15 minus til 40 pluss.

Vi har vært innom 24 europeiske land, men trives nok best i Frankrike.

Vi koser oss på veien!

16 kommentarer

 1. God tur! Ser veldig kjekt ut med bil og sykkel gjennom Europa. Er på veg til Dei Nynorske Festspela, og etter det Boknatt i Bokbyen Fjærland, ikkje så verst det heller, og SÅ er det ferie!
  Var innom Gunn den dagen ho reiste til Tyrkia, ho strålte.
  Ha ein flott tur og nyt livets og Europas goder alt de kan!

  Liker

 2. Hei.
  Leser at dere har hatt problemer med gassflaskene. I spania bruker de samme koblinger som i norge.
  Bjørg

  Liker

   1. Heia
    Er riktig at koblinger og rør er like i Spania og i Norge, som vanlig norsk bobilopplegg. Men det er vanskelig å få tak i gass i Spania etter det jeg har forstått! Noen som kan oppklare? Vet ikke om dere bruker samme opplegg i Californiaen… 🙂
    ingeborg

    Liker

 3. Hei!
  Flotte sider dere har! Vi har forresten truffet dere 2 ganger på Camping am Stadtwaldsee i Bremen; både påsken 2009 og påsken 2010. Vi er fra Haugesund og kjørte Hobby første gangen og Bürstner andre gangen.

  Liker

  1. Takk for kjekk kommentar, vi husker dere! Bremen er standardstopp, veldig kjekk plass! Håper dere har hatt kjekk sommer! 🙂

   Liker

 4. Hei! Godt nytt år!
  Dere er jaggu meg tøffe som legger ut på bobiltur midt på vinteren med snø og kulde både hjemme og nedover i Europa! Synd da at varmen i bilen sviktet.
  Nå, da snøen for det meste er borte her vi bor, begynner vi å kjenne bobilfølelsen igjen…. Men det er nok litt for tidlig, så vi må bare vente og fortsette planleggingen. Rundt påsketider er vi nok på vei nedover (sikkert til Bremen i år også).
  Snakkes.

  Liker

  1. Pleier gjøre det, men ikke alltid så langt! Har gode vinterdekk, og bilen er veldig ok på vinterføre, i alle fall når den ikke er for tung bak! Vi holdt varmen, med ovnen som pleier å stå på når vi er parkert hjemme, så det gikk greit. Og på så ok plass som Bremen, er det jo ingen problem! Nå er ny varmer allerede kommet, skal installeres på tirsdag, så da er vi klar igjen! 🙂
   Påske! Oh yes… allerede begynt planleggingen!
   Godt nytt år til dere og!
   Snakkes

   Liker

 5. Hej, nu har da lige vaeret paaske og maaske er i nu i Bremen. I er velkommen til en godt flaske vin, jeg bor her, men ikke paa campingpladsen!
  Birgit

  Liker

  1. Tusen takk 🙂 Det kan godt være at vi tar i mot invitasjonen neste gang! Denne påsken gikk på østsiden av Europa, så for en gangs skyld var vi ikke i Bremen, men kommer igjen:)
   Ingeborg:)

   Liker

 6. Ah- skulle gjerne gjort som dere, reise på tur nesten hele året. Her er bobilen innesperrt bak nesten en meter snø til tross for at det er 2.påskedag og april. Men, den som venter på noe godt venter ikke forjeves. God tur videre. Hilsen Finn på Gjøvik

  Liker

  1. Finne fram spaden? 😉 vi på sørvestlandet er nok litt heldigere med været sånn sett! Takk for kommentaren, håper du har hatt fin påske uten bobiltur også! Snart må våren komme!
   Ingeborg & Bjørn

   Liker

 7. Ser at dere kjører pøssl roadcruiser skal bestille før jul går ned fra stor frankia kan jeg spørre hvilket utstyr dere bestilte med? Er bekymret for vekt fra å gå ned fra ett tonn til halvparten. Kjører og mye sørover så ac og lufttelt må med tenker og vinter så webasto og vinterpakke

  Likt av 1 person

  1. Heisann 🙂 vi har AC, ellers ikke så mye ekstra bortsett fra helt vanlige ting. Markise og sykkelstativ… Tenker sjelden på vekt! Har omtrent 500 kg å gå på, så det bør holde. Veldig ok å kjøre sånn type bil, går fort nedover autobahn 🙂

   Liker

  1. Vi kjører fra Sandnes stort sett, og har sjelden bruk for annet enn greie vinterdekk. Kjører ikke til syden 🤪 foreløpig, må jobbe, men hadde nok kjørt vinterdekk, for alt nord for Alpene er stort sett vinter🚐

   Liker

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s