Så var vi i gang!

Bilen ble altså vår i juni, og første turen gikk til Sjøsanden i Mandal. Følte vi lesset inn på poser, bagger, ting… I hele tatt, men når vi fikk rydda ut, så alt riktig bra ut! Men det er altså ganske masse å rydde på plass da, når vi skal innrede vårt nye hjem…
Syns også det var mye å sette seg inn i, gassvarmer, lys overalt, kjøleskapslås, og det å kjøre ny bil var jo også en sak. Halvmeteren bredere, halvannen meter lengre, og en meter høyere enn drømmebilen vi hadde før, Volkswagen Multivan med Westfalia hevetak (som ga oss flotte turer og gode opplevelser, se Wingamm.blogspot.com)! Ingen stor sak å kjøre da, størrelsen blir stort sett en vane før en vet ordet av det, og for all del, dette er en kort og kompakt og liten bobil, i forhold til hva som sklir rundt på veien av hvite glis.
Andre turen gikk til Evje, hvor vi møtte Anne Lise og Odd, og hvor Bogda og Jan kom på middagsbesøk, grillgourmet i småregn… Og knallgod vin. Litt mye av den kanskje, og en sen kveld på besøk i forteltet til Anne Lise og Odd. Men veldig kos!
Så vi er altså med i den store hvite flokk, vi også, og syns det er knallkjekt når andre bobilister hilser, vi vinker pent tilbake, og føler vel kanskje en slags tilhørighet.
Nå drømmer jeg om langturen vår… Snart nå:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s