Aftensol

Hatt flott dag, fin tur til fjerritslev i motvind:) forstår nå hvorfoor de ikke trenger gir og fancy sykler her, det er jo så flatt overalt jo! Flatt flatt flatt… Og beine kjedelige veier… Fikk fiksa klikkpedaler til sykkelen, og når vi kom hjem, bada vi i vesterhavet. Bjørn syns det var iskaldt, jeg syns sånn omtrent medium iskaldt. Men det gjorde godt! Nesten 30 gr idag og, deilig!
I morgen starter vi tidlig, til verksted i Aalborg, vi har en liten oljelekkasje en eller annen plass fra, som vi må få orden på mens vi ennå kan forklare oss uten å vase med derrick-tysk og sånn. Går sikkert bra!
Nå snart middag:)
i:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s