Aalborg

Til i morgen i alle fall… Dagen i dag har gått med på Aalborg storcenter, som ikke er særlig stort, ikke særlig spennende, men ligger like ved Fiatverkstedet i Hobrovej… Det er en pakning som er i stykker, og som gjør at vi har en oljelekkasje som spruter olje på registerreimen, sånn omtrent. Reservedeler er bestilt og kommer klokken 12 i morgen formiddag, og forhåpentligvis er vi på vei sørover så det suser i firetiden i morgen. Så får vi se hvor langt vi kommer.
Græla kjipt, men ikke noe å gjøre noe med, og godt vi får det fiksa nå, og ikke havarerte på autobahn eller noe. Og godt det er en garantisak! Skulle likt og vite hvorfor dette skjedde da… Men det går kanskje ikke an å finne ut av.
Så i natt blir vi her, på parkeringsplassen til verkstedet, (som forøvrig er det flotteste verkstedet jeg har sett, her skulle malmin ha vært!) og i aften blir det nok en rolig og kjekk middag i Aalborg sentrum… Litt vin hadde også gjort seg:)
Resten av Europa venter, og jeg er utålmodig…
Varmt og flott, litt vind i dag, hadde vært en ennå kjipere opplevelse i 5 grader og regn dette…
Klem til jentene og de to skjønne guttene og resten av familien og venner som leser:)
i:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s