Ordnung og sånn

Bremen er en fantastisk kjekk by! Og det er så stille og rolig her, ingen panfløyteorkestre, få tiggere og nesten ingen «oh my god»-tuister. Ganske deilig!
Var veldig varmt da, opp mot 32 grader, i dag er det litt overskyet, og borti her hører jeg torden… Så vi får se hva det blir til
Fikk ellers sett masse av byen på sykkel i går, hekta meg på noen andre som var ute på treningstur, bare fulgte etter, og fikk meg omtrent en 8-tallsrunde med stadion, masse parker, og mye spennende å se. Litt vasing med kart og sånn når jeg skulle hjem, så det ble jo ikke like effektift som vanlig, men kjekt var det jo.
I resepsjonen her står det oppslag på engelsk, om «appropriate clothes» der og i butikken, syns det var en rar beskjed å gi. Dette er jo riktignok park og badeplasser, så litt må de jo tåle tenkte jeg… Men så sykla vi rett på den textilfreie stranden. Og fant ut at det der med klær når en skal bade, (også utenfor dedikerte strender) visst bare er i veien for de badeglade, så det er litt av hvert:)
Parken brukes ellers til alt. Joggegrupper, stavganggjenger, sykling, bading, roing, kajakker, solbading og leking.så der må være en viss orden på ting så alle ikke kræsjer i hverandre. I går strevde vi med å finne en stolpe å parkere syklene i i sentrum. Er veldig mange folk her! Men det går jo i hop på et vis.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s