Avenches

Vi blir ei natt til vi:)
Akkurat nå en lykkelig stund med et trådløst nettverk i Avenches, landsbyen vår med romer ruiner og flotte gamle hus og masse blomster og plasser overalt. Byen har en svær arena, fra år 100, hvor folk sloss med løver og gauper og bjørner… Det var visst stor for lenge siden det! Har og endelig funnet ut hvor mye sveitsiske franc er verdt, sånn omtrent, på kaferegningen vår står nemlig prisen både i euro og franc. Sju franc er omtrent fem euro, så da er alt bare litt dyrere, mine matematikkunnskaper strekker ikke til for å få til en kurs… hmmm…
I morgen reiser vi antakeligvis til Annecy, som vi har hørt så masse flott om! Så blir det nok litt fransk vinland en eller annen plass, og snart må vi nok begynne å tenke på å komme oss over eller under havet til England.
Men vi har ennå god tid. Deilig. Og solen skinner og formen er god!:)
Klem til alle:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s