Beaujolaise villages…

Village'en smaker fantastisk, og landsbyene er nydelige! Dagen i dag har gått med til klesvask, husvask, og en lang sykkeltur i oppoverbakke, stort sett, til Julienas, via noen bratte åssider med druer, druer, druer. Her stoppet vi for lunsj, og vekket litt oppsikt, der vi vandret inn på terrassen på klaprende sykkelsko, og helst litt for gjennomsvette i håret… Da vi gikk pakket med oss syklene og gikk fra restauranten, så Bjørn at der sto Michelin og noe greier på utsiden… Ikke rart kokken var så hyggelig:)
Akkurat nå har vi satt oss med en beaujolaise rose, tidligere testa vi villages 2006. Her vi bor er like ved de beste av de beste cru'ene, og vi skal finne ut av hvor vi kan få med oss litt. Stoppet idag for å se en plass, en stor butikk, med masse billig, fancy greier, Bjørn sa det så ut som om de kunne ta i mot store busslaster med folk, som ville klage på prisen, og ikke har peiling på hva de smaker… Vi er vel ute etter noe litt annet!
Sykkelturen var utrolig flott! Oppover lange åser med fantastisk utsikt, ingen trafikk, og bare skjønt å dra inn dufter og inntrykk og bare flotte ting. Ble tre mil på meg til sammen i dag, er veldig varmt, så det er egentlig nok. Badet i elven vår etterpå, deilig.
Nå litt lam på grillen, klem til alle hjemme:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s