Chablis på sykkel

Det var en utrolig flott tur! Til Milly, Poichy, La Chapelle Vaupelteigne, Maligny, Fontenay-pres-Chablis, Fye, og så tilbake til Chablis. Masse vinmarker, og utrolig flott terreng. Og selvfølgelig, når vi kom lengst ut på bondelandet, "bon jour" fra alle vi kjørte forbi:)
Vin har det også blitt, noen grand cru fra Preuses, og noen premier cru fra vaillon. Kjekt å kjøpe og smake, og kikke. Nå har vi vel kjøpt det vi tenkte vi skulle, alt er godt pakket under passasjersetet, og alt er vin til spesielle anledninger… Så det må bli noen i året som kommer!
Det regnet masse i natt, og det bråkte fælt i bilen, har ikke tenkt på at det kunne være et problem, men vi sov nok litt dårlig begge to. Litt byger i dag og, men fin temperatur, og litt sol og innimellom. I morgen reiser vi videre. Vet ikke helt hvor, men finner nok ut av det i løpet av kvelden. Nordover blir det nok uansett, og krysningen til England blir nok under kanalen, så vi må til Calais. Men tviler på at vi kommer oss til England i morgen da!
Savner etterhvert litt nett! Nå er det mailer fra telefonen, og bilder tatt med telefonen, som kommer på bloggen, jeg har ikke lest en nyhet på minst ti dager. Det er en litt rar følelse. Bjørn holder seg oppdatert på wap, så om noe stort skulle skje i verden finner jeg det nok ut!
Alle Fifi og Bijou'er er bytta ut med skikkelige gårdshunder her på landet forresten. En plass vi stoppa med syklene kom to STORE doberman'er hoppende på andre siden av et gjerde… Og så ut til å ville ha oss til lunsj!
Jaja:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s