Farvel til campingbordet

Nå har vel tenkt i to sesonger, at det var nok, at bordet skulle knekke sammen, ryke i spinkle, kjipe mykplastsammenføyninger…
Det ble kjøpt for 120 kroner på bohus i hillevåg, i 2001, og har vært med hvert år til uk, og dessuten frest rundt i tre forskjellige biler i resten av europa. Sprø kortspilkvelder med jentene, en gang var ingrid så oppsatt på å se maria sine kort at hun liksom bare seilte sidelengs og ramla… Og når vi lagde egne regler med kortstokken med historiske engelske konger og dronninger, det var egentlig helt sykt… Bordet har hatt sine runder med "grisen". Og mye kos og god mat. Og stearinlys og vinflasker… Skrapene i bordplaten kom fra pakkingen i multivanen, bordet opp-ned, de grønne stolene oppå, og kassene med strømkabler innimellom, vi hadde litt dårlig plass da…
Men nå er det slutt… Erstattet av aluminium-sammenleggbar–lettvektbord kjøpt på megacampingsupermarkedet i oxford.
Sånn var det.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s