Endelig nett i dag:)

Nå kjøpte jeg tilgang i resepsjonen på campingen, det har jo ikke vært mulig på lenge! Og vår t-mobile-konto har vi omtrent ikke fått brukt heller, når vi endelig kom i nærheten av en hotspot i Oxford, var nettverket nede. På alle steder vi prøvde…
Men nå har vi onlinetilgang to døgn! Jippiii!
Hva skal jeg bruke det til tro… hmmmm….

Vi skal ut på tur, litt veterantoggreier, og kanskje en bytur, til Whitehaven, og ellers også en tur i naturen håper jeg. Sykla litt i går, det er bare bakker her, selv om alt egentlig er flatt. På ordentlig engelsk vis, har de laget svinger og bakker så det holder. Åtte til ti prosents stigning er egentlig litt mye. Men godt å få litt bevegelse i kroppen!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s