Det ble nå litt…

Kjekk merkesamling denne sommeren, Luxembourg ble bare et bittelite merke, men så er det er bittelite land, med bittelite å se… Men det var en fin fjeltur, og hvem skulle nå trodd det da!
Nå er vi på båten, 629 km hjemmefra før vi reiste fra Newcastle i følge gps’en, og bare halvannen å kjøre hjem fra Bjergsted. Båten kommer inn 1030 i morgen. Vi er litt trøtte i dag, våkna tidlig, kjørte fra Finchale i nitiden, hastesjåpping på metrosenteret, og så i båtkø. Litt magetrøbling på oss og, men skal ikke klage. Har ikke hatt så mye som en bitteliten hangover på hele turen:)
Spretta cava’en vår på dekk, til blafrende danebrog og «Anchors away», og tenkte på når vi ser North Shields og Tyne igjen? Dette er ant siste turen båten har til Norge, og ingen har vast seg til å starte ny rute, for få folk visst. De siste åtte årene har vi reist denne veien om sommeren, og det er enormt mange gode minner og opplevelser knyttet til UK sånn i hele tatt, Nord-England og Irland kanskje spesielt. Teltturer i Skottland som krevde alt Bjørnen kunne oppdrive av DIY, tolv-volts-uttak til kjøleskap, elektrisk madrasspumpe, strøm i gammel-kiaen, varmeovn til lange kortspillkvelder… Endeløs jakting etter gassflasker i Irland, for å finne de som passet… Jakten på hotellrom i Carrickfergus, hvor vi endte på pub med peis som var to meter høy… Naturopplevelser og flotte byer, og ikke å forglemme dagen vi parkerte i Uxbrigde og tok underground til sentrum, og Bjørn kom på dagsrevyen med øyenvitneskildringer av røyk og bomber på Warren Street Station…
Joda, vi har hatt vår del, kan både folkene, kulturen og språket, og liker det godt. Utvilsomt.
Men nå tror jeg vi har falt pladask for noen vinmarker i Frankrike, jammen meg:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s