Litt småharry kanskje

Vi er i Haugesund igjen, på sykebesøk, neste uke blir det operasjon, og så kommer nok svigermorå hjem til Odda. Litt vanskeligere å besøke der tror jeg!
Haraldsvangen camping er arena for tatertreff i dag, og for første gang har jeg hørt Jon Klemetsen synge… Det går visst helst i «tater-maria» og den typen ting her… Og publikum er begeistra! Ikke at de er så skrekkelig mange da, omtrent 30 kanskje. Det høres forresten ut som om de treffes hver lørdag på alstor, hele gjengen:)
Ellers ble det noen mil på sykkel og i nordfylket, men formen er ikke helt på topp, og jeg savner rette strekninger uten verken slake eller bratte bakker. Været er nydelig, det blir en flott kveld, snart skal jeg finne grillen.
Skulle ønskt vi var her i en annen anledning bare. Men det er visst sånn livet er!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s