Bobilflytting – litt frustrerende!

Vi bor i byen, og må på mange måter bare finne oss i det det fører med seg. Skal utdype det nedenfor! Men akkurat nå, er det slik at et asfaltfirma skal fikse det sånn at plenen vår, som inntil i sommer bare var plen, og skal bli til parkeringsplass… Mellomstadiet fra gress til parkering var en hard jobb, en konteiner med jord, og et lass med grus, som egentlig ble til søle… Det er en veldig tung bil vi har! Kort fortalt… Tross familiedugnad og stor innsats altså, vi trengte ekstra hjelp. Asfaltfirmaet dukket opp på fredag. At de skulle ringe dagen før, hadde de nok glømt. Så når de ringte bjørnen i oslo, kl ni om morgenen, var ingeborgen på konferanse på Stavanger forum, årets viktigste… Relativt lite edru etter gallamiddagen dagen før… Men Ingrid var hjemme med bilnøkkel og uten lappen, og drev liveoppdatering på asfaltguttenes kamp for å spinne bilen ut av gjørmen… For siden vi ikke fikk beskjed dagen før, rakk vi jo aldri å prøve sjøl… Men altså, de fikk den ut! Og laget sånne ting sånne asfaltfolk gjør, bare minus asfalten! Den kommer ikke før neste uke.
Det betyr at vi er uten parkeringsplass! Og å parkere i gaten, i byen, er ikke lett. Eller, det er bare ikke noe vi gjør. Spesielt ikke natt til lørdag og søndag. På nattestid hender det vi står og kikker ut vinduet, på folk som går og kjenner på bildørene, for å se om det er noe å hente. De har henta nok hos oss, for å si det slik! Så i går flytta jeg bilen to-tre gater ned, til ceci, i peneste villastrøk, bare for å finne ut at der liker de å knuse ting… Men speilet vårt får de aldri! Og klarte ikke å gjøre noe som helst galt med det, agresjonen gikk ut over andres biler der nede. Men altså, før vi får asfalt og kan parkere på den automatisk opplyste forhenværende plenen, så har vi litt trøbbel.
Nå er wingammen plassert ganske trygt.
Men jeg sier ikke hvor!
Og jeg gleder meg til asfalt…

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s