Nyttårsferie!


Sitter her og tenker på hva det er jeg har glemt å pakke, ennå litt tid å tenke på det før båten går fra Tananger klokken 20.
Ser fram til å komme på tur igjen, det gjør vi begge to! Blir godt å komme litt vekk, ikke jobbe, tenke på absolutt ingenting, lese bøker, strikke(!), spise god dansk frokost og ta lange joggeturer på stranden. Og på kvelden, pakke oss inn i tepper og ullgreier, åpne en flaske cremant eller kanskje noe italiensk og sitte under stjernehimmelen og tenke på hva de tenkte på, de som så de samme stjernene for tusenvis av år siden!
Værmeldingene er greie, litt småkaldt å være ute, men det er jo godt og varmt i bilen. Bjørn har testet tidligere i vinter, og det var definitivt ingen problemer, selv ned mot 10 minusgrader. Men morgenmad i det grønne kan vi vel kanskje se langt etter.

Vi skal ikke langt, Løkken i Danmark med noen dagsturavstikkere antakeligvis.
Bildet er fra en senaftes solnedgang i sommer, i Jammerbugten. Vi liker Danmark vi!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s