Endelig ute igjen!

Nå hadde vi ikke sovet i bilen på to måneder… Det føltes derfor godt å komme ut igjen, selv om årsaken til vår tur heller ikke denne gangen er bare kos. Søster til Bjørn er på Haukeland, og trenger besøk innimellom.
Vi reiste opp i går i strålende vær, og har vel hatt den mest værfylte natten i bilen noengang. Masse vind, og store regndråper i en eneste byge som varte til halv ni-tiden i morges. Vi trodde vi sto under et tre med greiner som slo mot taket. Men det gjorde vi ikke…
Så jeg brukte litt tid i natt på å være glad for at alt som kom ned ikke var snø… Da ville vi slitt litt! Men på den annen side, vi har nye ubrukte kjettinger i bilen. Så vel forberedt!
Nå har vi spist lang frokost, koser oss med litt nettsurfing og nespresso-maskinen er i gang. Solen skinner, og vi skal nå ut å se hvordan det ser ut her før vi reiser tilbake til sjukehuset først og så hjemover.
I Sandvikvåg på Stord var det en ferje med en annen ferje inni;) Skal lite til for å glede seg over et motiv ja…

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s