Keep it køntri…

Jammen har jeg klart å skitne til bilen igjen! Er på tur helt alene og savner Bjørn som er helt alene i Oslo. Men koser meg og. Høvåg utenfor Kristiansand endte det med i dag.

Så denne i går på vei nedover…

Tenkte at jeg var på landet når jeg så denne bilen.
Men sånn er det! Folk har så definitivt forskjellige interesser og ideer, og det er kanskje av og til litt for lett å tillegge andre egenskaper og verdier som kanskje er negative. Som at det ikke er så mange positive konnotasjoner knyttet til begrepet bobilfolket…
Sånn sett er nok vi annerledes… Først av alt, vi er definitivt med på å trekke ned gjennomsnittsalderen. Dessuten reiser vi hele tiden og langt, i motsetning til de som ser turen fra Sirdal til Mandal som en ekspedisjon. Vi er heller aldri sinker i trafikken, ikke at så mange andre bobiler heller er det, men blant andre bilister har den store hvite flokk ikke noe godt rykte. Vi hater både country og svensktopper, og Vassendgutane blir nok aldri å finne på våre ipoder. Vi drikker ikke sprit, om det hender,så er det kjøpesprit…
Men bobilfolket er stort sett utrolig imøtekommende og kjekke folk, og det er av og til kjekt å ta en prat, diskutere ruter og biler og gpser og sånn.
Så vi hilser vi, på alle sammen!
Fine gjeng!

 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s