1000 ting

Og bare noen få av det som skjer havner på bloggen.
I går kveld kom tre campingvogner med varebiler foran, ganske seint. I viste det seg at det var mange folk… Et lass med unger, og ei av mødrene som røykte på trappen i hotpants og høye cowboyboots. To av bilene var engelske, den siste irsk, men de var antakelig irske sigøynere alle.
Husker i Irland, vi kjørte inn på en motorvei, og sikkert 30 stykker bodde i veikanten, med telt, vogner, klesvask til tørk, og masse unger som vaste rundt. Hjemme hadde det ikke gått, eller, det er en utenkelig situasjon, at folk skulle slå seg til i en rundkjøring eller veiskulder med gress på.
Vi har aldri hatt dårlige erfaringer med sigøynere, der vi har truffet dem, har det vært ok folk som hilser og oppfører seg som alle andre, enten det nå har vært på Bogstad eller i Edinburgh. Utenfor campingplasser er erfaringene litt annerledes… Paris og barcelona og sånn…
Men her ble de hivd ut, da vi gikk for å ta bussen til byen var die polizei på plass, og sjefen i gjengen diskuterte høylydt. De hadde ikke fått betalt igår fordi de kom så seint, og det var feil å kaste dem ut, bare fordi andre ikke gjorde opp for seg, og han her hadde aldri vært her før, de kunne bare sjekke hans «record». Selvfølgelig ble det også nevnt i diskusjonens opphisselse at «tenk om noen skulle komme til Storbritannia og oppføre seg som dem der», noe som ble hurtig besvart med «We are Irish»… Caravanclubben har nok å snakke om ei stund nå…
Antakelig er de håndverkere eller asfaltleggere eller malere som hiver seg over tyske hus og jobber svart.
Jeg hadde mest sympati med ungene i dag… Ikke kjekt!
Så det var en ting til. Kommer et bilde seinere.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s