Sauwerd

Kjørte til Holland i dag, til Arwin og Geb i Sauwerd utenfor Groningen. Geb er veldig gravid, og stråler, kjekt! 🙂
Var en lengre tur enn vi tenkte oss da, to timer nord for Bremen i kø. Og en time til i rushtrafikk i Groningen. Så det vi tenkte vi skulle gjøre i dag i byen, må vente til i morgen. Men det går bra. Vi er parkert i hagen her i Sauwerd, nyter en sen kveld med et ekstra glass vin, vertskapet skal selvfølgelig på jobb i morgen, så det var greit med en tidlig tilbaketrekking.
Og rett oppi veien går toget til sentrum, så i morgen skal vi på bytur.
Veldig kjekt i kveld!
Arwin lagde pizza og fant fram litt vin:)

Vi stoppet for lunsj på en trailerkafe i dag. Det var ikke road kill cafe denne gangen, men kan vel kanskje heller best beskrives som cardiac arrest cafe… litt i overkant ja!


Nytt merke
på oss i morgen da… Nederland har vi ikke, selv om vi har vært her mange ganger, men ikke med denne bilen… Og juksing går ikke! Må innrømme at vi nå kjøper to merker hver gang vi kjøper, for det er et pes! Himla mange butikker som IKKE har merker med nasjonalitetsnavn (og gjerne flagg). Og nå har vi med mobilbilder av merkene våre slik at vi skal slippe å prøve å forklare hva det er på allslags språk… Det er nemlig også en utfordring.
Flere enn oss samler på merker. Naboen vår i Lübeck trengte en hjelpende hånd fra fruen når han skulle klistre opp siste merke. :))

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s