Toleranse og sånn

Vi tenker ofte på kanskje nederlendere som spesielt åpne og inkluderende. Diskuterte dette med våre nederlandske venner, som jo var enige, men kunne fortelle at i deres by med 1200 innbyggere, ble det snakket om de tre som hadde afrikansk utseende, og de hadde ei dame i burka og… Mest fokus var det imidlertid på konkurransen mellom de to gatekjøkkenene, den ene plassen var der helt vanlige pommes frittes, den andre ga et sunnere alternativ, med mye mindre salt. Problemet var at dette gatekjøkkenet ble drevet av to homofile menn…
Våre venner er nyinnflytta og har stor glede av å studere forskjellen på storby- og småbyliv…
Den indonesiske jenta som vant gull for nederland på 400 m svømming i OL i fjor ble feiret stort og lenge, hun er også fra samme lille by…

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s