Det går ikke an!

Men det gikk! Bjørn mente mer i etterkant at turen vi hadde idag ikke gikk an, enn før vi startet… Jeg tenkte at vi skulle jo bare rundt et vann. Sandvinsvatnet. «Gangvei» stod det på skiltet, det var bare tull! Sti er kanskje et greit ord, under tvil!
Turen startet med en lang bratt bakke… Oppover… Og istedet for å renne ned på andre siden, endte vi opp med å gå. Langt.. Og stort sett var det ikke engang mulig å trille sykkelen. Vi bar, dytta, godsnakka og kom fram til slutt! Når jeg satte meg på sykkelen igjen var det om om beina ikke forsto hva dette var… De gikk liksom ikke rundt… Å gå i fjellet med sykkelsko er ingen god idé.
Jeg syns vi hadde en flott tur. Bjørn fikk en kick i ryggen som ikke var god. Men vi rakk Sandvin til slutt. Hjemveien gikk med 24 km/t i snitt, langs hovedveien.
Men fine bilder og gode minner. Og deiligt trøtt etterpå!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s