Hei sau!

Jeg tråkket rundt på Høg-Jæren i dag og. Kanskje jeg blir litt vel tøysete når jeg vaser rundt for meg sjøl. I morges, for eksempel, sykla jeg ned for å handle, og var så langt inne i egne tanker at jeg sykla rett forbi butikken.
Sykling er en litt ensom sport. Jeg liker det, egentlig. Men det er veldig kjekt å treffe andre syklister, og jeg sier gjerne «hei» og «god tur». Noen ganger synger jeg for meg sjøl, og koser meg. Stort sett passer jeg på å være kjekk og grei med dyrene jeg ser og, veldig glad ingen hører meg oppi fjellet når jeg sier «næmmen du var da et søtt lite lam da…»
På Shirley Valentin’sk vis har jeg i dag snakket med hårete anguskuer, geiter, sauer med horn, og noen uten, ei flott viba, vanlige kuer og en hund.
Flua som kræsja i tennene mine når jeg gliste, rakk jeg ikke å si stort til…

Har nærmest vært Ingeborgs sykkelblogg i det siste dette, vi har rolige dager med lite action for tiden, men lader opp. Om tre uker i dag, tipper jeg vi passerer Bibao på høyre side, på vei til Aveiro i Portugal. Derfra går turen til Verona for å lakkere bilen hos Wingamm, så blir det nok litt Sveits på oss, før vi vaser oss nordover gjennom Frankrike.
Så for trofaste lesere, det blir en interessant sommer!
Mens vi venter, er det Brusand denne helgen, som nok blir siste tur før ferien. Men her er det flott. 24 grader, nydelig sommervær, og i morgen kommer jentene og resten av gjengen, bading og grilling. Det blir flott!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s