Sommerklar

Snart er vi klar for årets store happening. Ruten er omtrent sånn:
Første stopp Antwerpen, så Bordeaux, så somling fra La Rioja, nedover Duero/Douro, innom Barraida før Aveiro. Så litt råkjøring til Verona for å lakkere bilen hos Wingamm, og dertilhørende dilling blant druesortene i Veneto, definitivt amarone-smaking og valdobbiadene-sykkeltur. Etter det er ting litt svevende. Sveits har vi tenkt, og masse Frankrike, inkludert Le Tour.
Det blir rart å være vekke i nesten sju uker, og litt kjipt å reise fra familien.
Og så blir det veldig rart å bare drive enveis-kommunikasjon til bloggen, erfaringsmessig er det bare unntaksvis at vi kommer oss på skikkelige nettverk, så slutt på facebookoppdateringer, slutt på twittring, og vevdronningbloggen får seg en skikkelig ferie. Vi kan altså ikke love svar på kommentarer, og de som må ha tak i oss må nok helst sende en sms…
Følg oss da vel!

 

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s