Reist!

Det er alltid en rar følelse. Å si «ha det» til jentene og resten av familien, kjøre nedover sørlandet og tenke at det er veldig lenge til vi kommer tilbake. Tenke på at når vi er tilbake, har gullgutten tatt sine første skritt. Jentene har hatt sommer på hver sin kant, jobben venter igjen, solen har snudd.

Jeg lurer på hva som møter oss på veien, og har eventyrfølelsen inne, men med litt vemod akkurat i dag, etter å ha reist.

Når jeg tenker på at vi i morgen gjør unna Skagerrak, Danmark, Tyskland, Nederland og lander (antakeligvis) i Belgia, blir det enda mer rart. Men vi er klar.

Nå er vi på Åros camping, som ikke er i nærheten av å ligne de flotte bildene på nettet.  Men med kul location, trenger en vel kanskje ikke pusse opp eller fikse noe særlig… I tillegg har vi besøk av en million småfluer som biter. Måtte trekke inn, og sånn omtrent 1000 av dem fulgte tett etter oss. 🙂

Ferjen går kl 8 i morgen.

Dette er siste nettsurfing på lenge. Bloggen oppdateres stort sett fra mobil, og vi ser ikke kommentarer eller innlegg på Facebook (bloggen importeres til Notes på Facebook) før vi er på nett igjen. Så derofr er det ikke sikkert du får svar om du kommenterer…

Det burde være en smal sak å komme seg på nett… Men folk er så dumme med oss, og beskytter nettverkene sine med passord! Så erfaringene er at det bare sånn innimellom går å komme på nett. Starbucks har vist seg å være en venn i nøden, men sånt må planlegges altså…

God sommer:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s