Mer wow!

I korthet:
Flott tur over sletter i høyfjellet i spania, flotte veier, nydelig vær, snill trafikk. Nå i Melo, quinta das cegonhas, i Sierra Estrela. Fantastisk plass, drevet av nederlendere, en gammel gård med blant annet olivenproduksjon. Et par timer fra Aveiro, hvor vi skal onsdag.
Dagens sykkeltur, 17 km, 400 m høydeforskjell og oppi 1000 meter. I norge er det snø så høyt, jeg sleit med 30 grader. Bildet er fra gamle veien… Så geiter, gjetere, alt veldig tipico og sånn… kommer mer bilder!
Vi har det altså ganske greit:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s