I borgen til Pietro

Vi flytta oss fra Gardasjøen, tidlig i morges kom det en delegasjon nederlendere, som hadde bestilt plass, og sikkert hadde kjørt hele natten. Plassen de skulle ha, var blant annet vår. Så de fant fram stolene sine, og satt og så på oss til vi reiste. Vi hadde god tid…
Kjørte en stripe oppover en av dalene og så på fjell, uendelige vinmarker, det er sol og varmt.
Nå har vi parkert hos Pietro altså. Her er det så trangt at de aller fleste bilene rygger inn hovedporten. Borgen strekker seg over flere plan, og det er omtrent så bratt at du må holde fast i noe i bakkene. Teltene ligger tett i tett inntil borgmurene. Vår plass i herligheten er like ved bakken alle må opp og ned, til nå har ei gått på trynet og to snubla. Vi har underholdning:) Men skjønt å komme til en plass nesten blottet for tyskere og småbarn og hunder, de som styrer butikken ser ut til å komme rett fra surfestranden (vi er ganske langt fra havet) og dreadsene henger løst, står definitivt i stil med regnbueflaggene over hele plassen.
Og fikk nettopp mail, bilen vår er ferdig! Min seng, sjampisglassene, vår egen do, egentlig MASSE jeg savner. Blir kjempespennende å se hvordan bilen er blitt nå, med ny lakk. 1830 er den klar… Gleder meg!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s