Syd-Tyrol

Vi er like nord for Merano, i en bitteliten by som heter Passeier, på tysk. Dette er fremdeles Italia, men tospråklig, så i den ene byen står alt på italiensk først, neste by er det kanskje tysk først. Litt forvirrende, og når det er mye å tenke på mens vi kjører, er det morsomme utfordringer ja…
Campingplassen heter Passeier Merano. Nydelig sted ved en stor elv, vi har en gondolbane rett over oss, som må prøves i morgen. Den går opp i 2000 m høyde, nå er vi på 400, og det bør jo være en grei tur ned?
Har hatt en etterlengta storrengjøring i bilen, det trengtes, spesielt siden vi hadde en liten armada med maur med oss fra Verona, ulempen ved å parkere i hekken. Her er det store klegg i stedet, må nok på med joggebukse!
Tidenes tordenvær skrallet nettopp over oss, så vi måtte rett og slett trekke inn… Enormt masse regn, men så går det fort over.
Er varmt, over 30 i dag og, så frisker opp med regn. Håper på å få fikst airconditionen i bilen før vi drar videre, må jo finnes et fiatverksted her og!
Dagene går utrolig fort.
Klem til alle hjemme! 🙂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s