Varme igjen


Skal liksom ikke mer til, enn en dag. Plutselig var vi like varme igjen, etter lang tid i Alpene, med norske sommertemperaturer på dagtid og under ti på natten. Her er det ikke sååå varmt da, Veronas 35++ kan det ikke sammenliknes med. Men vi har en lat dag. Jeg har sykla, noen kilometre oppover, som føltes som om det var superlim i bremsene eller tjære på dekkene, eller begge deler… Kom seg litt på nedturen. Og kjekke ting å se på, kuer, hveteåkre, vinmarker, vinutsalg i fleng, og hyggelige mennesker som bonjoure hele tiden.
Ellers var vi en liten tur inne i byen, er skikkelig koselig. Og vi fikk handla litt… så sånn i hele tatt en rolig dag. Nå snart litt grilling.
På bildet er dampbåten som cruiser rundt på Lac Leman. Håper på en tur i morgen:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s