Heuriger med mer:)

Heuriger hamboeck i Stein har blant annet dette på menyen: kauerjause, blutwurst mit kren, rinderzunge, wurst in essig mit oel, quargel mit butter, presswurst, schafmischkaese, roehes sauerkraut, surfleisch.
På vegger og i taket har de: lyspærer med tørka vinblader, noen med druer på, tørka maiskolber, diverse jordbruksredskap, lassevis med potteplanter med urner fra tidlig syttitall, judaspenger, gardiner fra før vi ble født, yuccaplanter.
Vi er i hagegnomenes og tyrolermusikkens heimat.
Veldig god mat, hjemmelaget vin, og det hele omtrent gratis.
Tyskopplæringen går strålende.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s