Bare å begynne og stue…

Vi handlet i Hautevilliers, som er en koselig liten by med utrolig utsikt og mange produsenter… Syns champagne er noe av det vanskeligste jeg har prøvd å sette meg inn i, flere tusen som lager boblene, forskjellige druer, store (og kjedelige) kooperativer, og bittesmå vinbønder som lager champagne fra egen avling. Vi var og smakte, og likte, og kjøpte.
Ellers fikk vi fiksa Bjørns sykkel, i sykkelbutikken hvor vi kjøpte Scott’en, og de var så strålende blide at det var nesten flaut. Nå har vi stablet alle tre bakpå, og er klar for turen videre. Og Bjørn hilser:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s