En sniktitt på quicksteps sykkelverksted, og dagens oppsummering

Litt pussig å se folk skru sammen alle delene på en sykkel på mindre enn fem minutt… Det ville nok krevd en del hodebry fra min side, siden jeg ikke vet opp-ned på en skrue…
Halve norge er her for å følge Touren, og de fleste av dem kjenner hverandre og. Men utrolig kjekt å se at sykkelsport er så fengende, definitivt på opptur, selv etter så mange år med store norske profiler. Skal se det er fordi iherdige bestemødre som meg har aldeles dillå! Så forresten en fra Bryne sykkelklubb i dag, morsomt!
Vi hadde en knall dag, ganske nær mål, og på vei hjem ble vi ved en feil dirigert gjennom tv-bussområdet, med 10000 kabler i alle retninger, og passerte Andy Schleck på to meters avstand. Og dagens etappevinner, som jeg ikke husker navnet på… Bra Hushovd fremdeles har le maillot verte! Håper det holder!
Tok selvfølgelig massemasse bilder, og får nok sjans til å plukke ut noen etter morgendagens etappe. Da reiser vi opp i fjellet og ser på i en oppoverbakke. Blir løyet det og!
Er mye oppstyr med Touren, og et sirkus en må ha opplevd for å forstå. Og det er mye venting. Og varmt. Tildels veldig varmt, spesielt i 12prosents-bakken oppover til campingplassen vår, nesten 3 km rett opp… Men det er verdt det! Tror jeg må få med meg litt til neste år og!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s