Utsikt for 17 euro natten

I Tournon-sur-Rhone, vi har elven mellom oss og de mest eksklusive druene i Frankrike, l’hermitage er området rett mot oss… Blir nok litt vinsnoping på oss!
Turen nedover fra Hautes-Alpes gikk greit, veldig mye trafikk, mange nederlenderne med små campingvogner på vei sørover. Her er det kaldt da, sitter med lang joggebukse og jakke, temperaturen i går var 36 grader, her er det 24. Det merkes! Vi har hatt det veldig varmt ganske lenge nå.
Tid for litt cremant fra bourgogne, og sitte og se på elven, stadig vekk store båter som går forbi, 100 meter lange fraktebåter, og en del cruisebåter med turister også. Avignon, Lyon og helt til Geneve er noen av mulighetene. Hadde vært stilig å hatt et kart over alle de store elvene, får se etter det! Klem hjem:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s