Vin og gourmet og alt det der

Litt pussig, syns vi, at det ikke finnes skikkelige restauranter her i småbyen Chablis, men det er nok ikke så uvanlig. Det er masse gode restauranter med grei fransk mat. Og maen drikker Chablis til alt… I går spiste vi på le syracuse, vin 50, euro, mat 30… Men så holder vi oss unna turistfeller.
I dag har vi gourmet selv. Tomatsalat, brød på grillen, gnidd med hvitløk og tomat, røykelaks (fra Norge seff), lammekoteletter og bakte poteter. En st. Joseph fra Hermitage og en grand cru 2004 fra Vaudesir.
Litt småkaldt på kvelden, men greit. Har satt sykkelrekord for ferien, med 148 km siden søndag, og i morgen reiser vi videre nordover, nord for Dunkerque, nesten på grensen til Belgia. På vei hjemover.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s