Sommerens siste campingplass

Skanderborg, Munster, Epernay, Royan, Bordeaux, Zarautz, Ainsa, Andorra la Vella, La Palme, Aix-en-Provence, Gap, Tournon-sur -Rhone, Chalons-sur-Saone, Chablis, Bray-Dunes, Køln, Bremen og nå, Klim i Jammerbugten. Havet bruser 70 meter fra her vi står parkert. I morgen går turen hjem etter seks uker på veien. Vi har klart å drikke oss til rett antall vinflasker, en god champagne står til kjøling, og det blir grillmat.
Gleder meg til å gå gjennom bilder og bloggen når vi kommer hjem, og oppsummere litt. Det har vært så utrolig mange inntrykk, vi har sett så mye, opplevd så masse, og jeg er veldig glad vi skriver litt underveis. Ellers hadde vi ikke husket alt, og det er minner verdt å ta vare på.
I går, traff vi Maria og Leo fra Roma, som kjører rundt i en bil lik vår, helt ny. Vi inviterte på kaffe, det ble pasta etterhvert og litt vin, de kom med calvados, masse bilprat, reiseerfaringer og mat og vindiskusjon. Veldig kjekt, og de inviterte til å parkere i hagen når vi skal til Roma. Det skal vi vel kanskje. De var på vei til Gotland, og skulle reise i to måneder. Og vil nok synes det er veldig eksotisk.
Kanskje litt sykling i morgen formiddag, var ikke så gira nå etter lang kjøring, hele Danmark ser ut til å avslutte ferien i dag, og vi har aldri noen gang sett så mye bilhavarier, punkterte campingvogner og skrullekjøring i Danmark noen gang. Så det var en litt slitsom tur. I morgen går båten går 1645, så vi bør være hjemme rundt 22. Klem hjem 🙂

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s