Varme liksom

Den ene Trumaforhandleren i Danmark har stengt i romjulen, bare så dere vet det! Og det var lite hjelp å få fra huset i bakgården, når vi fikk bakset oss gjennom snøen og ringt på. De foreslo at vi gikk til Peder lige nedi vejen, selv om han ikke kunne noe som helst om vannpumper… Vi forlot Lundeskov, og bestemte oss for å droppe hele vannet. Problemet? Vannpumpen kjører og kjører til nødbryteren utløses, varmen går ikke på. Hvis det bare var varmt vann vi måtte klare oss uten, så var nå det greit, men gassvarmen funker ikke heller. Antakelig er problemet at noe er frosset, så nå står vifteovnen «Alaska» på full guff i det store lasterommet. Håper det løser problemet! Noen som har andre ideer? Sms på 40238099 takk, Tor eller Odd kanskje?
Vi kom oss til Bremen, etter en del kilometer med kø på Autobahn 1, en trailer sto fast, og det tok over en time. Fra Hamburg var veien polert, trafikken gikk i 30 og jeg savna piggdekkene… Å kjøre 3 tonn på blank is er en spesiell følelse! Og den sitter i armene ennå. Når vi kom fram var det helt mørkt, vi stoppa på staellplatsen, og putta på litt euroer. De rakk til kl 6 omtrent i morges, eller da røk strømdingsen, og hvor lenge det egentlig gikk før utetemperatur og innetemperatur var sånn omtrent lik (-15) er jeg ikke helt sikker på… Det var ikke kjekt å stå opp
Men vi koste oss i går kveld, med chicken korma og god og kald sjampis (ingen kjøleproblemer) og i dag har vi vast rundt på kjøpesenter og kjøpt masse sånne ting vi pleier å ta med hjem. I kveld blir det pasta og film, og testing av sekt, i morgen skal vi til byen. Som er Tysklands kjekkeste:)
Fredag er det meldt 3 plussgrader!
Klem til alle hjemme:)

1 kommentar

  1. godt nytt år til dere!! Odd har ikke peiling på akkurat det der på den bilen, men Alværen kanskje har. Håper nå at det har løst seg, hørtes ikke godt ut å våkne til så «kjølig». Ha ein kjempefin tur ellers. Vi sitter godt og varmt hjemme, har ikke vært helt i form så tar det ganske rolig. Det har smelt rundt husveggene her siden fem i ettermiddagtror folk skyter opp før storme som er meldt kl. tolv. me syns dokker e tøffe så kjøre avgårde nedover i kulda, men mildværet kommer kanskje snart, iallfall går vi mot lysere tider og det kjennes schønt. ha en fin tur videre. hilsen fra oss på Kuneset. Hundvåg

    Liker

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s