R for Regensburg

Akkurat ferdig med dagens pasta i villa wingam i Regensburg i dag, vi kom fram slik vi tenkte, selv om 100 mil er litt drøyt! Kjekt med ny GPS som hele tiden er online. Men som timene går, må vi jo holde på med noe, nerdete denne gangen. Jeg var overbevist om at jeg hadde inne alle tyske bilskilt som begynner med en bokstav før oblatmerket, som R for Regensburg, resten er under bildet.

A for Aachen, B er Berlin, C er Chemnitz som før het Karl Marx-stadt, en stund jaffal. D er Düsseldorf, E er Essen, F betyr Frankfurt am Main, G er Gera i tidligere DDR, kjørte forbi der i dag på flotte tomme motor eier gjennom gamle øst-tyskland, lurt. H er Hannover, I er ikke i bruk, J er Jena, også i gamle øst. K er Köln, L er Leipzig, M betyr München, N er Nürnberg, O er offentlige skilt eller internasjonaøe organisasjoner, P er lik Potsdam, S er Stuttgart, U er ikke i bruk, V er Volklandskreis, W er Wuppertal, X er militære Natokjøretøy, Y er Bundeswehr sine, Z er Zwickau… Og nå sier Bjørn jeg er nerd… Er mange av de med to og tre bokstaver foran oblaten jeg ikke vet hva er altså! Men nok bilskilt og geografi for nå. 🙂

2 kommentarer

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s