Skal man bli syk, er utlandet greit…

Har hanglet litt med vonde bihuler, og kjente siste dagen av forrige heftige antibiotikakur at det ikke var over. Og etterhvert ble det verre og verre, så i dag endte vi hos legen die Frau Dafer på campingen anbefalte. Doktor Martin hadde ikke timebestilling, og når vi kom rett før lunsj, hadde han vært gjennom drøyt 20 pasienter. Vi venta ti miniutter, hadde med de rette forsikringskortene og pass, og betalte ingenting. Fikk en tredagers kur med vidunderantibiotika, og noe slimløsende som jeg også fikk i Italia en gang. Ingen av delene finnes i Norge, tror ikke de liker medisin som virker OG er billig!

Doktor Martin hadde pokal for Achleiten maræton 2008, første plass, nå driver han bare med triathlon… Morsom mann:)
Ellers; så varmt at vi har gått og sittet i skyggen, men fått litt farge. I morgen må jeg få sykla litt! Klem hjem:)

1 kommentar

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s