Avstander og dager

Nå runder snart wingammen 50000, og snart har vi hatt den i tre år, føles vel egentlig lenger, er liksom bare vår måte å gjøre det på! 18 land har vi vært innom, runder kanskje 20 i løpet av fredagen, når vi sikter nordover på østsiden av Europa.

Vi liker ikke veldig lange dager bak rattet, turen fra Horsens til Regensburg tok oss ti timer med et par gode pauser, det var 1000 km. Og helt greit, vi var framme i sekstiden, rakk å ta oss inn, lagde god middag og ladet opp til neste dag! Den dagen var liksom forskjell på hjemme og sommer! Ti timer.
Det går an å reise fra Kristiansand om morgenen, overnatte i Belgia, og være i nord-spania neste kveld. Mange som ikke er så glade i bilkjøring tror Tyskland er et stort veikryss, Frankrike er dyrt, og det er køer overalt. Stemmer ikke… Dyrt er det heller ikke, fire tanker diesel ned hit, omtrent 2200 km, og overnatting koster sjelden mer enn 25 euros. Er vel vininnkjøp som sprekker eventuelle budsjett hos oss… 🙂
Vi har funnet noen favorittsteder, her, Bremen, Jammerbugten og Brusand, i tillegg til alle flotte steder i Frankrike. Det er en deilig måte å feriere, har min egen seng, trenger ikke pakke ut og ned, og har kjøkken. Det lengste vi har vært vekke er rundt seks uker, de pleier å fyke! Greit å ha bloggen og holde orden på hvor vi har vært!
I dag blir det Wien på oss, en kort togtur herfra, i morgen tar vi nordover igjen, ferje mandag i femtiden.

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s