Fjordline vs. Colorline

Ingen tvil. Fjorcat’en er en mye mindre båt, du kan ikke forsyne deg med like mye forskjellig mat, eller tappe ølen din selv (so what, vi kjører uansett), og taxfreen har ikke fullt så mange gjennomrista vinsorter. Men det er plass her, sitteplass for alle, og toaletter som ikke er utspydde og tilgriset etter ti minutter, du slipper å snuble over folk som er så seine ombord at de sover i trappene.
Når turen i tillegg bare tar to timer og 15 minutter, og de 65 kilometrene i timen føles som å fly, er det nesten behagelig.
Og forventningsfullt. Sitter og ser utover bølgene og tenker på alt vi kommer til å oppleve de neste ukene. Alle nye steder, Europas utømmelige skattkammer av spennende middelalderbyer, alle nye folk vi kommer til å treffe. Meldte oss inn i FrancePassion, som gir oversikt over vingårder (mange hundre) som gjerne tar i mot gjester, og regner med masse nye terroirer og spennende smaker. Har blitt enige om å gå for Bordeaux først, og skal definitivt fylle opp med champagne på vei nordover igjen. Blir spennende!
Touren er selvfølgelig også høydepunkt, på flere måter. Vi skal bo på drøyt 2200 meters høyde nesten ei uke, og få med oss to etapper i Pyreneene. Nesten tradisjon å feire 14. juli og likhet, frihet og brorskap med en god dose sykkelfest;)
Gleder oss stort!

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s