Bytur i dag

Men dagen startet med at naboen kom bort med avisen til oss! Kul sportsforside det der! Vi følger med, men skal ikke se touren før i pyreneene, 14 juli, opp to lange og berømte bakker, Col du Tourmalet og opp Luz Ardiden. Har ambisjoner om å klare bakkene selv også, men dropper de tjue milene elles så før bakkene…

Ellers var vi altså i byen, veldig sjarmerende men ganske touristique og. Rakk noen mil på sykkelen i dag og men kjenner godt at det er veldig varmt, tar litt tid å venne seg til.
Campingen vi bor på er den kommunale, kjempeflott, billig, og det er god plass. Les Nicers heter den, vi har flott utsikt mot vest og havet, i natt satt vi å så på lyset etter solnedgangen og stjernene som dukket opp til nesten halv to. Ubeskrivelig! I kveld er det grilling og tidlig kveld tror jeg, skal opp litt tidligere enn i dag:) Klem til alle hjemme:)

1 kommentar

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s