Trådløs mobil router

Antar vi er den eneste norske bobilen med trådløst nettverk, som vi jo selvfølgelig måtte døpe «Les Norvegiennes». Glad over å endelig ha fått det til! Sånn ser dingsen ut, den har et simkort i.

Og er altså et mobilt bredbånd, som kan ha fem dingser koblet til. Siden vi er to personer er jo det akkurat passe;) og siden abonnementet er fransk, blir vi ikke ruinert heller.

Vi er i Pauillac, på den municipale campingen, som er veldig fin. I går var vi ute for å finne en veldig fin restaurant, skulle tro at bordeauxvinenes opphavssted hadde flere spennende restauranter og michelinstjerner og altslags. Stemmer ikke. Men vi fikk grei mat, en veldig god champagne, og en grand cru classe for bare litt over tusenlappen. Vi pleier jo å spise i bilen, så da er det jo greit av og til å gå ut. Men det er nok i Bordeaux de flotte restaurantene ligger, de nærmeste jaffal. Ikke sikker på at vi gidder det.
I dag skal vi ut å kjøpe litt. Haute-Medoc har de flotteste navnene, Chateau Latour, Chateau Lafite-Rothschild, Chateau Margaux… Det pleier å ende med at vi smaker og kjøper om vi liker, men helst av de hyggeligste folkene… Så det blir vel neppe det mest eksklusive vi tar med oss hjem. Gidder ikke kle meg pent for å handle heller! Fin dag til alle fra oss:)

2 kommentarer

 1. Sikle, sikle. Det blir nok ingen Bordeaux-sving for oss i år.
  Jeg har også tenkt å kjøpe et fransk sim-kort, så dette var et godt tips. Jeg hører gjerne mer om abonnementstype, pris mv om dere har tid.
  God tur videre!

  -knut

  Liker

 2. Virker veldig bra, hadde en slik router fra før, kjøpt i tyskland, men for å bruke fransk simkort, måtte vi til med ny router. Fikk den billig… 51€ inkludert en god del megabytes, har ikke helt funnet ut hvor mange, og så er det enkelt å fylle på med kredittkort på nett. Det er uansett MYE billigere enn norske nettverk…
  Håper vi ses oppe i Luz Saint Saveur, vi bor på camping international, og du har jo mitt nummer. Mista ditt, og alle andre, når jeg skulle synke mot antikvariske notes på jobb…

  Liker

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s