Vinen er i hus!

Eller, i bil:) og vi er etterhvert innstilt på å snu nesen nordover igjen. I dag har vi vært på påskemarked i byen, og innom le seigneur i rødt og tent lys og hørt litt Bach.
De siste dagene har det vært litt kaldt og litt regn, men i dag var det nydelig igjen. Lunsj var lokale spesialiteter; choucroute på Bjørn og en lapskausvariant med vin til meg. Ikke sikkert vi trenger kveldsmat…

Vi har kjøpt endel fin vin, hos Adam i Ammerschwir ble det riesling, en nydelig pinot noir og cremant. Ellers tror jeg Marcel Deiss-vinene fra Bergheim er en fulltreffer. Stoppet også i Rohrschwir hos Fernand Engel og litt hverdagsvin ble det i Orschwiller. Ellers har vi fylt opp kvoten med litt supermarked-cremant. Gjort et poeng av å stue alt i kasser denne gangen, så det går litt lettere å få i hus.
I morgen svipper vi noen få mil nord til Strasbourg, og håper på en fin middag ute, fisk hadde vært fint etter all den heftige maten som er veldig Alsacienne… Så er det to kjøredager nordover. Ses snart:)

Meninger?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s